Design trends, Sfaturi alegere mobilier

Tendinte pentru toamna/iarna 2024

Trecem în revistă câteva dintre cele mai căutate articole, decorațiuni și nu numai pentru sezonul rece.

Știm că, de cele mai multe ori, toamna nu își face simțită prezența încă din primele săptămâni, iar lucru acesta nu poate decât să ne bucure. Asta înseamnă că încă mai avem timp să ne punem la punct și să ne transformăm locuința.

Prin urmare, v-am pregătit astăzi câteva dintre conceptele în vogă destinate interioarelor, așa că nu ezita să aduci o mică/mare schimbare în casa ta.

Set Canapele Eva

1.Inspirație din natură

De cele mai multe ori, lumea vie reprezintă o inspirație desăvârșită pentru interioare. Mai mult decât atât, culorile sezonului ar trebui să meargă mână în mână cu atmosfera cozy pe care fiecare dintre noi o caută zilele acestea.

Combinațiile sunt mai ușor de făcut decât crezi și dau mult mai bine într-o încăpere care se vrea a fi deosebită și originală.

Astfel, fie că alegi lemnul ca element de bază sau cafeniul ca nuanță, asigură-te că oferi o tușă personală încăperii. Folosește-te toamna aceasta de contrast prin verdele smarald, galbenul-verzui, ba chiar și prin albastrul regal. Nu ezita și lasă-ți imaginația să contopească într-o atmosferă caldă și intimă.

Living Zara

Alege nuanțele pământii în detrimentul celor vii. Privește un copac și astfel vei ști exact de ce culori ai nevoie pentru a-ți decora spațiul după bunul plac.

2. Plante pentru interior

Continuând într-o notă botanică, plantele decorative pot oferi un stil aparte casei tale. Dacă nu ești pregătit pentru o schimbare majoră, câteva plante potrivite ar putea să te ajute nu doar toamna aceasta, ci întotdeauna să oferi personalitate spațiului în care îți petreci o bună parte din timpul liber și nu numai.

Câteva sfaturi

  • Folosește plantele mici în încăperile mici, plantele mari în încăperile mari. Spre exemplu, alege pentru livingul tău o monsteră, pentru dormitor – aloe vera și pentru bucătărie – o simplă lavandă.
  • Aranjează plantele mici lângă cele mari pentru a crea o armonie și folosește un fundal deschis, de preferat alb. Ferește-te de culorile închise când vine vorba despre plante.

Foarte multe dintre acestea au chiar și proprietăți benefice pentru sănătatea noastră, așa că nu mai ezita să le folosești în decorul casei tale.

3. Iluminare în stil vintage

Am auzit deseori despre concept și încă de când l-am căutat, noi ne-am declarat cuceriți.

Atunci când te decizi să folosești un astfel de stil trebuie să fii conștient de câteva aspecte: simplitate și atmosferă. Astfel, poziționate central, candelabrele, lustrele, ba chiar veiozele de acest fel vor înfrumuseța orice încăpere.

Lumina caldă a fost dintotdeauna emblematică pentru liniște și relaxare. Conferă o atmosferă plină de armonie pentru living și de pace pentru dormitor. Alege să faci din orice spațiu, locul favorit pentru odihnă.

Nu uita să ne spui ce ți-a atras atenția și cum crezi că poți face artă în casa ta sezonul acesta.