Mic mobilier

Bun venit în categoria Mic Mobilier a magazinului nostru online! Aici vei găsi o selecție elegantă de piese de mic mobilier, concepute pentru a adăuga funcționalitate și stil în diverse spații ale casei tale. Avem subcategorii precum console, cuiere și pantofare, și oglinzi, pentru a-ți oferi o gamă diversificată și adaptată nevoilor tale.

În subcategoria de console, vei descoperi piese versatile și practică pentru a completa spațiile goale din casa ta. Acestea pot fi amplasate în hol, living sau chiar în dormitor, adăugând un punct focal și oferind un spațiu pentru depozitare sau expunere a obiectelor preferate. Fie că alegi o consolă cu design clasic sau una modernă, vei găsi cu siguranță o piesă care să completeze armonios decorul casei tale.

Pentru a-ți păstra hainele și accesoriile organizate și la îndemână, oferim cuiere și pantofare elegante și funcționale. Aceste piese sunt proiectate pentru a-ți oferi un spațiu optim de depozitare pentru haine, genți și încălțăminte. Indiferent dacă ai nevoie de un cuiere cu un design minimalist și spațiu de depozitare suplimentar sau de un pantofar cu multiple niveluri pentru a-ți organiza încălțămintea, vei găsi cu siguranță piese care să se potrivească nevoilor tale și care să aducă un plus de organizare în casa ta.

Pentru a completa decorul și a adăuga lumină și adâncime în încăperi, avem o gamă variată de oglinzi elegante. Acestea pot fi amplasate în hol, dormitor, baie sau living, aducând un aspect sofisticat și utilitate în spațiul tău. Indiferent dacă preferi oglinzi cu rame ornamentale și finisaje prețioase sau modele minimaliste și moderne, vei găsi cu siguranță oglinzi care să îți satisfacă gusturile și să completeze frumos decorul casei tale.

Indiferent de subcategoria aleasă, poți fi sigur că investești în piese de mic mobilier de calitate superioară, cu design excepțional și atenție la detalii. Comanda ta va fi prelucrată cu atenție și livrată în cel mai scurt timp posibil, pentru a-ți aduce bucuria de a te bucura de piese de mic mobilier funcționale și elegante în casa ta.

Filtrare rezultate

Afișez 1–12 din 110 rezultate

Nou
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Casetiera Matteo ciliegio / avorio patinato

precomandă

4.490lei4.990lei
Nou
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Comodă TV AROCA nuc/alb

precomandă

1.090lei

Consola + oglinda Model G01

In stoc

Prețul inițial a fost: 2.950lei.Prețul curent este: 2.650lei.

Cuier Antik

precomandă

999lei