Bun venit la RomConfort

Povestea noastra...

Ne amintim cu drag anul 1999. Știam că este nevoie de o schimbare chiar în casa noastră, așa că ne-am decis să o aducem chiar noi. Inspirați de lucrurile curate și simple, am creat un cadru ambietal pe care ulterior am vrut să îl împărtășim cu dumneavoastră.

      Astfel, de peste 20 de ani vă oferim posibilitatea de a alege cum va arăta locuința dumneavoastră. Vă punem la dispoziție o gamă variată de mobilier, precum sufragerii, dormitoare, mobilier de hol și altele.

    Faptul că ținem cont de tendințe și că răspundem punctual solicitărilor clienților noștri, realizând acum și mobilier la comandă – pentru bucătărie, baie, biblioteci și uși, ne-a ajutat de-a lungul anilor sa ne autodepasim si sa acoperim o plaja larga de necesitati. 

     Pentru a ajunge aici, ne-am dat voie să experimentăm, să greșim, să îmbunătățim și mereu să evoluăm.

    Am renunțat la ce ne încetinea și, pentru că ne dorim să facem din comunicare cheia succesului, echipa este minuțios selecționata pentru ca relațiile cu dumneavoastră să fie bazate pe respect, seriozitate și, nu în ultimul rând, profesionalism.

 

      Ne folosim de noua imagine pentru a vă ajuta să vă determinați nevoile, să vi le prioritizați, urmând ca mai apoi să vă folosiți cu plăcere de produsul mult dorit. (Gândiți-vă cum, peste exact 3 luni, folosind șemineul nostru, veți ști exact ce v-a lipsit încă de la primul click.)

    Ne propunem cu ajutorul dumneavoatră să devenim cea mai bună versiune a noastră pentru a vă oferi mobila de calitate din România.

    Suntem mai mult decât amenajările perfecte pentru interioare, mai mult decât Rom-Confort.  

Apreciem simplitatea, promovăm eleganța și bunul gust.

Știm că timpul înseamnă bani, de aceea oferim servicii conexe precum transport și montare 

    Vă garantăm calitatea produselor și serviciilor prin calificare.

    Ne găsiți în Iași, zona Podul de Piatră – Gara Mare.