ATENŢIE!
Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 2-10 zile lucratoare. 
Termenul de livrare pentru produsele disponibile pe comanda este de 15-90 zile, in functie de stocul furnizorului.
Termenul de livrare incepe sa curga dupa implinirea ambelor conditii:
1) comanda ta a fost verificata si confirmata expres de operatorii ROMCONFORT si
2) Pretul integral sau, dupa caz, avansul a fost achitat, conform politicii comerciale.
Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare de la implinirea celor doua conditii de mai sus.
Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar comunicat de ROMCONFORT.

In cazul in care la livrare, Clientul refuza  preluarea produselor si/sau  semnarea documentelor justificative pentru a dovedi livrarea, sau nu se prezinta in locul de parcare comunicat de Soferul partener RomConfort sau nu raspunde la telefon, sau face greoaie predarea produselor de catre Sofer,  Soferul nu va elibera produsele Clientului si le va returna la RomConfort.
In aceste cazuri, costul transportului dus-intors sunt suportate de Client, RomConfort avand deptul de a retine din orice suma avansata de Client valoarea acestor costuri. Un nou transport se va organiza numai dupa acoperirea acestor costuri  de catre Client.

In cazul produselor cu livrare, fara montaj inclus, livrarea se face până în parcarea cea mai apropiata de cladire, cel mult pana la poarta de acces in curte  sau la pana  intrarea in cladire.
Atentie, transportul este asigurat de parteneri RomConfort, care folosesc de regula de un singur sofer pentru a asigura strict transportul rutier.
Transportul se face numai pana in parcare, fara a se descarca si transporta produsele mai departe de catre Sofer.
Soferul/curierul nu asigura descarcarea din vehicul, transportul sau manipularea produselor pana in casa sau in scara blocului, produsele fiind considerate livrate cand ajung la adresa de destinatie, in cel mai apropiat loc de parcare vacant.
In nici un caz, soferul nu va duce produsele in cladire (sau in scara blocului).
Prin urmare, te rugam sa pregatesti din timp ajutoare necesare pentru  descarcarea si manipularea produselor, daca nu ai solicitat serviciul nostrum de montaj, daca produsele comandate au greutate sau volum mare, pentru a te proteja de accidentari, sarcina preluarii produselor din vehicul fiind in sarcina Clientului.

Pentru comenzile produselor de mici dimensiuni, transportul se va efectua folosind serviciile Urgent Curier, transportul având un cost fix, indiferent de destinaţie. Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic.
Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.
Produsele se livreaza la adresa indicata de Client, catre orice persoana majora de la adresa, fiind prezumata ca este Clientul sau un reprezentant al Clientului, in cazul in care Clientul nu specifica altfel in comanda. Semnatura persoanei care preia produsele angajeaza Clientul.

Ai nevoie de ajutor ?

Echipa noastră este pregătită să vă ajute. Ne puteți suna la 0332.441.991 / 0732.909.909  sau ne puteți trimite un mesaj.