Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre si termenii contractuali inainte de utilizarea site-ului şi inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile maijos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office.rom-confort.ro. Acest site web (numit in continuare „SITE”) este administrat de SC STEFAROM SRL (numita in continuare „SOCIETATEA”), cu sediul social in Strada Petre Tutea nr 19, bl 915, Iasi, Romania, adresa de corespondenta Iasi, Strada Silvestru 20,România inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/373/1999 si avand C.I.F.: RO 11828735, telefon/fax: 0332.441.991, cont IBAN RO09BRDE240SV36049832400, deschis la Banca BRD, Agentia Iasi, capital social 2.000 lei. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos: CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda. SOCIETATEA pune la dispozitia CLIENTILOR mijloacele tehnice necesare pentru identificarea şi corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei;

COMANDĂ

Reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT;

CONSUMATOR

Orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

CONTRACT

Reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare specificate in confirmarea comenzii, iar CLIENTUL este de accord sa efectueze plata acestora, conform prezentelor TERMENI SI CONDITII. Extras din contract se va printa pe verso la factura, continand principalii termeni esentiali, fara a surpirnde totalitatea conditiilor comerciale, care reies din acest capitol.

SITE

Pagini web apartinand SC STEFAROM SRL care se afla la adresa www.rom-confort.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre SOCIETATE. Prezentul site cuprinde: texte, imagini, baze de date, produse, logouri, softuri, animatii, filme, oferte si orice fel de informatii, reclame, etc. si consituie „continutul” site-ului www.rom-confort.ro care este in intregime proprietatea SOCIETATII.

UTILIZARE ABUZIVA

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SOCIETATII.

UTILIZATOR

Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

1. LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII

1. Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site sau din cataloage in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.
2. Continutul site-ului www.rom-confort.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si Caracteristicile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. De aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. ROMCONFORT va depune toate eforturile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
3. SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. In aceste cazuri, SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. ROMCONFORT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
4. RomConfort! nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte in magazinul ROMCONFORT sau prin solicitarea de informatii prin contactarea telefonica sau prin mail a SOCIETATII.
5. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Preţurile se vor confirma de consultantii nostri, prin confirmarea comenzii si emiterea facturii proforma sau facturii fiscale. Mentionam ca preturile afisate pe SITE pot diferi de cele din magazinul ROMCONFORT, caz in care se aplica preturile de pe site pentru comenzile on line si preturile din magazine pentru comenzile preluate de consultantii nostri de vanzari din magazine.
6. Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil intotdeauna si doar pentru oferta de pe site, in lipsa unei alte mentiuni. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile, maxim 30 de zile.
7. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte. Majoritatea produselor sunt disponibile la comanda, caz in care se vor produce dupa confirmarea comenzii de catre producatori.
8. Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
9. RomConfort isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
10. RomConfort nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.
11. RomConfort nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii sau ca urmare a modificarii, suspendarii sau intreruperii serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.
12. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termenii si conditiile de utilizare a site-ului:
Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de RomConfort prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea RomConfort de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea RomConfort
RomConfort va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibili in acel moment.
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea respectarii TERMENILOR SI CONDITIILOR pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de RomConfort
13. RomConfort isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.
14. RomConfort isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
15. RomConfort nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.
16. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.
17. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
18. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. RomConfort isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.
19. RomConfort nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.
20. RomConfort nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile RomConfort.
21. RomConfort nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;
ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;
iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

2. CONŢINUTUL SITE-ULUI, DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre RomConfort, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate RomConfort ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit, cu scopul de a facilita vanzarile.
2.3. RomConfort este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului, continutului acestuia, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si asupra tuturor materialelor integrate in SITE, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de RomConfort prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ale RomConfort.

3. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

01. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru, adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.
02. Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.
03. Programul de lucru pentru relatii cu clientii al magazinului online: 09:00 – 17:00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, daca nu se precizeaza altfel in cadrul site-ului.
04. Timpul MAXIM de confirmare sau neacceptare a comenzii va fi de 3 zile lucratoare de la lansarea comenzii pe site indiferent de modalitatea in care comanda este realizata (email, formular, sistem de comanda, etc.).
05. Pentru toate comenzile realizate in weekend confirmarea va avea loc in urmatoarea zi lucratoare.
06. Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII, din partea CLIENTULUI. Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
07. SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
08. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la data confirmarii COMENZII de catre SOCIETATE si cu respectarea termenului de livrare, pretului si modalitatii de plata specificate in confirmarea comenzii.
09. Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.
10. COMANDA, odată confirmata, este stocata electronic de către SOCIETATE. La solicitarea clientului, SOCIETATEA va trimite in maxim 30 zile de la solicitarea scrisa din partea CLIENTULUI copie dupa comanda emisa si confirmarea de comanda.
11. Comanda telefonica – Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al RomConfort. Termenii si condiitile se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice. In acest caz, CLIENTUL autorizeaza consultantul de vanzari sa inregistreze comanda in numele sau, daca are cont pe site-ul RomConfort. Ulterior, RomConfort va fi trimite clientului o confirmare de comanda, cu titlu de contract.

OBIECTUL CONTRACTULUI

01. Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile prezentate pe site si cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE, confirmate de catre SOCIETATE.
02. Clientul va verifica inainte de plasarea comenzii descrierea si caracteristicile produselor, codul produsului de pe site si cantitatea.
03. Clientii isi asuma cantitatea si codurile produselor comandate. In caz de diferente intre codul produsului si denumire, SOCIETATEA considera comanda ca fiind facuta pentru codul produsului.
04. RomConfort va incerca sa contacteze timp de 24 de ore clientul pentru a i se confirma comanda si clarifica obiectul comenzii. Dupa acest termen, RomConfort are dreptul de a suspenda comanda pana la contactarea CLIENTULUI sau de a o confirma conform comenzii emise si luand in considerare codul produsului indicat.
05. Disponibilitatea produselor, pretul final si termenul de livrare, se comunica prin confirmarea comenzii de catre consultantul nostru de vanzari.

PRETUL CONTRACTULUI

01. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.rom-confort.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.
02. Pretul produsului/produselor este acela mentionat in confirmarea de comanda.
03. Toate preturile afisate includ TVA, in cuantumul prevazut de actele normative in vigoare.
04. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz, in functie de stocul disponibil si de preturile primate de la furnizori/producatori, dar se aplica doar comenzilor plasate dupa modificarea preturilor. Cu ocazia confirmarii comenzii, SOCIETATEA va indica pretul exact al produselor, cu indicarea costului transportului si altor servicii daca sunt solicitate de client si acordate de ROMCONFORT.
05. Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA isi cere scuze de neplaceri si va informa CLIENTUL asupra pretului corect. Clientul poate renunta la comanda daca nu este de acord cu pretul comunicat, dar societatea nu se angajeaza sa livreze produse la preturi derizorii.
06. SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a stabili alte preturi produselor de pe SITE, fata de cele valabile pentru reteaua de magazine RomConfort.
07. Pretul produselor si/sau serviciilor este cel stabilit la luarea comenzii si nu se poate modifica unilateral, chiar daca ulterior plasarii unei comenzi, produsul beneficiaza de pret redus, expira durata unei promotii sau se schimba in orice fel  pretul. Orice campanei si  modificare de pret a produselor de pe site,  nu afecteaza pretul din comenzile luate anterior, fiind aplicabile numai comenzilor ulterioare modificarii sau campaniei.
08. Pretul afisat nu include costul transportului sau altor servicii oferite de catre SOCIETATE. Conditiile in care transportul si alte servicii se asigura de societate vor fi mentionate pentru fiecare comanda in parte, in functie de valoarea comenzii, a volumului si greutatii produselor, de distanta de parcurs sau promotiile valabile.
09. Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.rom-confort.ro nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele RomConfort.

MODALITATEA DE PLATA

01. Avand in vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate prin SITE si faptul ca de regula, nu se afla pe stoc, principala modalitate de plata va fi prin avans minim platit de client numai dupa confirmarea comenzii de catre RomConfort. Astfel CLIENTUL va primi o factura proforma pentru avans, dupa ce se confirma comanda, care se va plati prin una din mijloacele de plata disponibile pe site. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50%.
02. Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala. Prin plata avansului, contractul intra in vigoare si clientul accepta termenii si conditiile de pe site.
03. Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele.
04. Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA.
05. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
06. Modalitati de plata pentru persoane fizice:
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral numai la ridicarea produselor din magazinele sau cand produsele se livreaza prin ramburs.
07. Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.
08. Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul clientului indicat de ROMCONFORT pe factura proforma si numarul comenzii sau al facturii.
09. Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: office@rom-confort.ro
10. Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al societatii cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.
11. In caz contrar, SOCIETATEA are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.
12. Pentru persoanele juridice, modalitatea de plata agreata este virament bancar cu respectarea prevederilor de mai sus privind mentiunile obligatorii.

MODALITATEA DE LIVRARE

01. In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT altceva, SOCIETATEA se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul CLIENTULUI (persoana care preia produsele livrate la adresa indicata in formularul de comanda).
02. SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
03. SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.
04. Livrarea se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligaţia de a se asigura că, la data livrării, există persoane desemnate pentru a primi produsele, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de către RomConfort pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se efectueze din nou.
05. SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier sau transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare.
06. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
07. SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
08. Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de transport sau poate fi ridicat dintr-un magazin RomConfort conform optiunii CLIENTULUI.
09. Programul de efectuare a livrarilor este cel mentionat de catre societatea de curierat .CLIENTUL este rugat sa precizeze la plasarea comenzii observatii privind data si ora la care prefera sa fie livrata marfa, pentru a se transmite curierului informatiile.
10. Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile in care se percepe avans, de la incasarea integrala a avansului de catre ROMCONFORT. cand este caz de achitarea a avansului. In caz contrar, termenul curge de la data confirmarii comenzii de catre RomConfort. Pentru produsele care nu sunt pe stoc, ci se produc in urma comenzii Clientului, partile sunt de acord ca pentru aceste produse sa se acorde un termen de gratie de 10 zile la livrare.
11. Pana la achitarea integrala a pretului, ROMCONFORT are dreptul de a suspenda termenul de livrare, daca se mentioneaza pentru produsul respectiv ca plata se face inainte de livrare (in special pentru produse realizate conform specificatiilor clientului.
12. Termenele de livrare a produselor vandute in urma comenzilor lansate de client difer de la furnizor la altul si se calculeaza in zile lucratoare. La plasarea comenzii, clientul este instiintat de termenul de livrare inainte de finalizarea comenzii.
13. SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, de indata, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 zile.
14. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
15. In cazul in care SOCIETATEA primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
In cazul in care RomConfort refuza nejustificat să livreze produsele sau în cazul în care livrarea în termenul convenit este esenţială pentru client, si acesta a anuntat RomConfort de acest fapt in rubrica „Observatii” pe formularul de comanda, dacă RomConfort nu livrează produsele în momentul convenit cu consumatorul sau în termenul stabilit, consumatorul are dreptul, după caz, la rezoluţiunea contractului, caz in care RomConfort ramburseaza sumele achitate in avans de catre Client in maxim 7 zile.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

01. SOCIETATEA prelucrează datele cu caracter personal ale CLIENTULUI cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE și a legislației naționale în domeniul protecției datelor.

02. Pentru mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă invităm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și Politica de cookies.