Mobila birou

Bun venit în categoria Mobila Birou a magazinului nostru online! Aici vei găsi o selecție amplă de mobilier pentru birou, conceput pentru a-ți oferi un spațiu de lucru confortabil, funcțional și stilat. Avem subcategorii precum birouri și scaune de birou, pentru a-ți oferi o gamă diversificată și adaptată necesităților tale profesionale.

În subcategoria de birouri, vei descoperi o varietate de piese care îmbină utilitatea cu designul atrăgător. Fie că ai nevoie de un birou spațios pentru a desfășura activități multiple sau un birou compact pentru un spațiu mai restrâns, vei găsi cu siguranță soluția potrivită. Fiecare birou este creat cu atenție la detalii și este realizat din materiale de înaltă calitate, oferindu-ți un spațiu ergonomic și funcțional pentru a-ți desfășura activitățile de birou.

Pentru a completa spațiul de lucru, oferim o gamă variată de scaune de birou confortabile și ajustabile. Aceste scaune sunt proiectate pentru a-ți oferi suport și confort pe durata orelor de lucru. Indiferent dacă ai nevoie de un scaun ergonomic cu spătar ajustabil sau un scaun cu un design mai elegant și sofisticat, vei găsi cu siguranță scaune care să se potrivească stilului tău și care să îți ofere suportul necesar pentru o poziție corectă a spatelui și o productivitate sporită.

Indiferent de subcategoria aleasă, poți fi sigur că investești în mobilier de înaltă calitate, cu design excepțional și o atenție deosebită la confort și durabilitate. Comanda ta va fi prelucrată cu atenție și livrată în cel mai scurt timp posibil, pentru a-ți oferi un birou funcțional și confortabil în care să îți desfășori activitățile profesionale. Cu mobilierul nostru de birou, vei crea un mediu de lucru plăcut și productiv.

Filtrare rezultate

Afișez 1–12 din 47 de rezultate

Biblioteca Emy

precomandă

26.550lei

Biblioteca Mariana

precomandă

10.650lei
Nou
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Birou 1 sertar Matteo ciliegio / avorio patinato

precomandă

4.890lei5.099lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Birou Artemis

precomandă

5.790lei6.690lei