Mobila clasica

Tipuri de canapele moderne pentru sufragerii mici

Daca sunteti in cautarea unor canapele moderne care sa se integreze intr-un design contemporan al unei locuinte sau al unui birou, acest articol va va aduce cateva optiuni care va pot usura cautarea.

Sufrageriile de dimensiuni mici sunt dificil de amenajat pentru ca trebuie sa includa piese de mobilier practice si palete de culori care sa ofere un efect de spatiu.

De aceea, este foarte important sa stiti care sunt modelele de canapele care pot avantaja spatiul in care locuiti daca aveti o sufragerie mica.
Iata cateva exemple:

1. Canapea curbata de doua persoane
Canapelele mari si spatioase sunt varianta ideala pentru oricine, insa spatiul nu este intotdeauna necesar pentru o canapea de patru persoane. Daca aveti o sufagerie cu spatiu redus, optati pentru o canapea de doua persoane, intr-o culoare care creeaza contrast, insa nu incarca. Spre exemplu, un set format dintr-o canapea de culoare galbena si un fotoliu, combinate cu o masuta de cafea minimalista este ideal pentru a da senzatia de spatiu si confort in acelasi timp.

2. Canapea dreptunghiulara
Canapelele dreptunghiulare pot oferi senzatia de lungime, iar atunci cand sunt realizate din materiale foarte moi, dar si invelisuri sofisticate, asa cum este catifeaua, creeaza o atmosfera plina de eleganta si stil. Indiferent daca sufageria in care o asezati este mica sau mare, va crea impact. Culori precum albastrul inchis sau gri inchis sunt recomandate de catre designerii de interior in acest an, insa puteti opta si pentru nuante de vernil, crem sau maro inchis.

3. Canapele cu spatar inalt
Acest model de canapea reprezinta deseori un element statement intr-o sufragerie, in special daca aceasta este decorata simplu si cu bun gust. Un spatar inalt, realizat din materiale de calitate, va poate modifica perceptia despre confort. Alegeti o astfel de canapea daca aveti o sufragerie mica si vreti sa obtineti un aspect unic.

4. Coltar dublu
Marea teama a majoritatii este aceea de a ocupa cea mai mare parte a spatiului din camera de zi. Insa, cu un coltar dublu, care se intinde pe toata lungimea a trei pereti, ocupati cea mai mare parte din spatiu, dar creati o incapere extrem de confortabila, in care puteti aseza o multime de oaspeti. Acest tip de design al sufrageriei este foarte popular printre designerii de interior care insista pe functionalitate si confort.

5. Canapeaua-bancuta
In functie de utilitatea sufrageriei dumneavoastra, puteti incerca sa adoptati stiluri neconventionale. Spre exemplu, canapeaua de tip bancuta este populara in randul celor care folosesc sufrageria pe post de lounge sau strict ca si camera de zi. Pentru ca deschiderea spatarului unei astfel de canapele este mare, efectul de spatiu este creat imediat. Un alt avantaj al acestor canapele este ca ocupa foarte putin spatiu si, in general, sunt foarte confortabile.

Toate tipurile de canapele mentionate mai sus pot fi realizate la comanda, in functie de gusturi si necesitati. Este important sa tineti cont de culorile anului 2017 si tendintele care vor defini acest an in materie de design interior daca va doriti sa va simtiti mereu confortabil in propria casa si sa va impresionati oaspetii.

Puteti vedea mai multe modele aici

http://www.rom-confort.ro/categorie-produs/canapele-fotolii/canapele-fotolii-mobila-moderna/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *