Specificatii:

(lungime x adancime x inaltime): 290 x 162 x 100 cm  / Adancime sezut: 86 cm

Coltarul extensibil Dream, o piesă de mobilier versatilă și funcțională care vă va impresiona cu designul său inovator și cu caracteristicile sale remarcabile. Acest coltar extensibil este proiectat pentru a vă oferi un spațiu confortabil de relaxare și de depozitare în același timp.
Coltarul extensibil se remarcă prin capacitatea sa de a fi interschimbabil, permițându-vă să ajustați configurația în funcție de nevoile dumneavoastra și de spațiul disponibil.
Tapițeria fină și moale este disponibilă într-o gamă variată de culori, permițându-vă să vă personalizați spațiul de locuit în funcție de stilul și preferințele dumneavoastra.
Coltarul Dream este completat de detalii bine lucrate și de accente moderne, care adaugă un aspect elegant și rafinat în decorul dumneavoastra. Picioarele solide și structura robustă asigură stabilitate și durabilitate pe termen lung.

Material: Este realizat din lemn masiv de fag si panouri aglomerate din aschii de lemn. Confortul si rezistenta în timp sunt asigurate prin folosirea arcurilor sinusoidale si a spumei poliuretanice de înalta rezistenta;

Tapiterie: Stofa

Numar locuri: 5

Caracteristici speciale:

* Produsul are lada de depozitare.

Arcuri sinusoidale

Arcurile tip Zig Zag sunt una dintre cele mai populare în producția de mobilier tapițat. Sunt montate la aceeași distanță una de cealaltă pe rama mobilierului. Datorită formei lor ondulate, aceste arcuri sunt elastice și durabile. Cu ajutorul acestora, mobilierul tapițat menține același confort de ședere pe toată durata utilizării.